skip to Main Content

Изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш

Изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш
  • 14.11.2018

Во домот на култура „Илинден” денеска ќе биде отворена ликовна изложба на слики од третата Меѓународната ликовна колонија во Радовиш.

На изложбата ќе бидат претставени 50-на слики од 17 автори од земјата и од странство, создадени за време на годинешната ликовна колонија што се одржа во манстирскиот комплекс „Свети Георгиј“ во Ораовица, Радовиш.

Back To Top