skip to Main Content
ТОП ВЕСТИ
Владата в среда ќе ја одреди сумата што ќе се потроши за референдумската кампања
Стопанска комора на Македонија: Компаниите да се пробиваат на пазарот врз основа на конкурентност, продуктивност и иновативност
СДСМ: Граѓаните се за светла иднина, само Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ немаат јасен став за референдумот
ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА ВО ЖИВО: WWW.LIVE.1TV.MK
НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА 1ТВ СИТЕ ГЛЕДАЧИ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА СЛЕДАТ НА КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ: MAXTV; VIP; NEOTEL

1ТВ дооел
ул. Скупи3 ББ, 1000 Скопје
Македонија

Т: 02-305-5550 | 02 305 5551
Факс: 02-305-5550, локал 101

E-mail: info@1tv.mk; redakcija@1tv.mk

Новинари: desk@1tv.mk, press@1tv.mk

Back To Top