skip to Main Content
ТОП ВЕСТИ
МВР: Одделенијата за управни работи ќе работат за викендите кога ќе се гласа за избор на претседател
Делегација на ПССЕ ќе го набљудува спроведувањето на претседателските избори
Бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачкото право
Почнува теренската вакцинација во основните и средните училишта
НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА 1ТВ СИТЕ ГЛЕДАЧИ МОЖАТ ДА ЈА СЛЕДАТ НА КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ: MAXTV; VIP; TELEKABEL; NEOTEL; ONE.VIP; TOTAL TV
ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА ВО ЖИВО: WWW.LIVE.1TV.MK
ПРОСЛЕДЕТЕ ГИ СИТЕ ВИДЕО СОДРЖИНИ НА YouTube КАНАЛОТ НА 1ТВ

Главен и одговорен уредник

Ацо Кабранов 

Уредник

Гордана Дувњак

Александар Чомовски

Сашо Орданоски

Борјан Јовановски

Јадранка Костова

Анета Кочишки

Редакција:

Влатко Чаловски

Весна Велкова – Тодоровска

Елена Џугуманова

Дамјан Варошлија

Христијан Баневски

Јана Јосифоска

Игор Стефановски

Антонио Крстевски

Искра Опетческа

Лепа Џундева

Александар Петрески

Ивана Салтировска

Бојана Нојиќ

Тиана Станковиќ

Кристина Атовска

Елена Милошевска

Дејан Андоновиќ

Ива Трајковска

Слаѓан Ивковиќ

Дамјан Николовски

Васко Спасоски

Николина Славковска

Стефан Лазаров

Кристина Весиќ

Зоран Василевски

Надворешни соработници – водители

Тијана Дапчевиќ

Наташа Мешковска

Сергеј Варошлија

 

 

 

 

Back To Top