skip to Main Content

Видео

Силно невреме во Хрватска

Силно невреме во Хрватска

  • 28/07/2019

Силно невреме денеска ја погоди Далмација, Хрватска. Метеоролозите најавуваа ваков врнежлив бран а за некои…

Back To Top