skip to Main Content

Шоу бизнис

Кристина „мандарина“ си даде отказ од тезгата – не сака да каже како заработува

Кристина „мандарина“ си даде отказ од тезгата – не ...

  • 08/10/2019

Минатата недела дознавме за продавачката Кристина Пенава и нејзината рекордна продажба овошје на штандот во Бестовија, покрај Загреб. Во центарот на се, беа нејзините атрибути, а откако за неа се прочу и во регионот – одлучи да даде отказ.

Инстаграм повторно „гори“ – причина – Нивес Целзиус

Инстаграм повторно „гори“ – причина – Нивес Ц...

  • 06/10/2019

Хрватска актерка, пејачка и модел, Нивес Целзиус, во бели хеланки го запали Инстаграм. Позната по своите облини, Нивес пали и жари со фотографиите на кои го истура целиот свој сексапил.

Да се потсетиме:

Back To Top