skip to Main Content

Шоу бизнис

Во САД отворен Музеј на селфи

Во САД отворен Музеј на селфи

  • 01/04/2018

Во градот Глендејл, во американската сојузна држава Калифорнија, отворен е Музеј на селфи, каде посетителите…

Back To Top