skip to Main Content

Шоу бизнис

Отворен кинескиот Холивуд

Отворен кинескиот Холивуд

  • 28/04/2018

Кина доби свој Холивуд, „филмски град” голем колку 500 фудбалски стадиони. За изградба се потрошени…

Back To Top