skip to Main Content

Шоу бизнис

Како ви се допаѓа новата Дара?

Како ви се допаѓа новата Дара?

  • 08/10/2019

Фолк пејачката Дара Бубамара објави фотографија на социјалните мрежи која крена лавина коментари, а заеднички именител на…

Кристина „мандарина“ си даде отказ од тезгата – не сака да каже како заработува

Кристина „мандарина“ си даде отказ од тезгата – не ...

  • 08/10/2019

Минатата недела дознавме за продавачката Кристина Пенава и нејзината рекордна продажба овошје на штандот во Бестовија, покрај Загреб. Во центарот на се, беа нејзините атрибути, а откако за неа се прочу и во регионот – одлучи да даде отказ.

Back To Top