skip to Main Content

Македонија

Скопје доби 3D пешачки премини

Скопје доби 3D пешачки премини

  • 19/04/2018

Улиците и булеварите на главниот град, денеска добиваат тридимензионални пешачки премини. ЈП „Улици и патишта“…

Back To Top