skip to Main Content

Македонија

Данке Дојчланд! Danke Deutschland!

Данке Дојчланд! Danke Deutschland!

  • 27/09/2019

Шефот на државата Стево Пендаровски вечерва преку Твитер ја искажа својата благодарност за поддршката од…

Back To Top