skip to Main Content

Култура

Почна форумот „MakeCoProDox“

Почна форумот „MakeCoProDox“

  • 26/08/2019

Со претставување на трите филмски фондови, Кинематографскиот центар на Косово, Филмскиот центар на Црна Гора…

Отворено 10. издание на „MакеДокс“

Отворено 10. издание на „MакеДокс“

  • 22/08/2019

Со изложбата „Временска машина Македокс“ и прикажување на филмовите „Мизерикоридија“ на шпанскиот режисер Хавиер Марадес…

Back To Top