skip to Main Content

Култура

Започнува „Skopje Wine Expo”

Започнува „Skopje Wine Expo”

  • 26/09/2019

Од денес, па се до сабота (28.09), во Скопје традиционално ќе се одржи винскиот фестивал…

Back To Top