skip to Main Content

Информации

Најекстремни спортови!

Најекстремни спортови!

  • 14/04/2018

Сите екстремни спортови за воопшто да бидат опфатени во оваа класификација мора да се исклучително…

“Белиот храм”, Тајланд

“Белиот храм”, Тајланд

  • 14/04/2018

Сместен надвор од Chiang Rai во северен Тајланд, The White Temple или Wat Rong Khun, е еден необичен храм со чудни…

Нов фитнес тренд, сирена!

Нов фитнес тренд, сирена!

  • 13/04/2018

Mermaid Fitness е новиот тренд во светот на спортот. Тренерите нудат иновативен спорт, пливање со опашка…

Зошто треба да вежбате?

Зошто треба да вежбате?

  • 13/04/2018

Бројот на килограмите не е единствената причина поради која што треба да почнете да вежбате.…

Кристалниот свет на Swarovski

Кристалниот свет на Swarovski

  • 12/04/2018

Среде неверојатната природа во Ватенс, Австрија се наоѓа кралството на кристалите – “Swarovski Kristallwelten”, изграден по…

Back To Top