skip to Main Content

Тевдовски: Пратениците на СДСМ пред да гласаат за ова, нека помислат дали се за бришење на Социјалдемократски од името на СДСМ

Тевдовски: Пратениците на СДСМ пред да гласаат за ова, нека помислат дали се за бришење на Социјалдемократски од името на СДСМ
  • 01.11.2019

Ексминистерот за финансии Драган Тевдовски преку Фејсбук им порача на пратениците од СДСМ да размислат дали како ќе гласаат за одлуката на новата министерка Нина Ангеловска прогресивното оданочување да се стави во мирување во наредните 36 месеци.

– Пратениците на СДСМ, пред да гласаат за ова, нека помислат дали се за бришење на Социјалдемократски од името на СДСМ. Посебно од страна на луѓе што немаат врска со СДСМ, напиша Тевдовски.

Back To Top