skip to Main Content

Песна и многу смеа: Еве што ќе прави Тамара Тодевска во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)

Песна и многу смеа: Еве што ќе прави Тамара Тодевска во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)
  • 24.05.2018

Како што беше најавено, Тијана Дапчевиќ ветува вистинско шоу. Цел еден час исполнет со смеа, многу музика, малку танц и шеги на своја сметка. 

Погледнете што ќе гледате оваа сабота во „Вечер со Тијана“.

 

Нејзината друга половина Тамара Тодевска, на гледачите ќе им открие повеќе за приватниот живот и малата Хана, но и за плановите на музичко поле.

Гледајте „Вечер со Тијана“ оваа сабота во 20:00 часот на 1ТВ.

Back To Top